Belling IHK80 Wartungshandbuch Seite 18

  • Herunterladen
  • Zu meinen Handbüchern hinzufügen
  • Drucken
  • Seite
    / 28
  • Inhaltsverzeichnis
  • LESEZEICHEN
  • Bewertet. / 5. Basierend auf Kundenbewertungen
Seitenansicht 17
6.220
USING THE HOB
Preparation
Very fast
frying
Fast Medium Slow Simmering,
re-heating
Keeping
warm
9 8 7 6 5 4 3 2 1
Soup
Thin soup
Thick soup
Fish
Court-Bouillon
Deep fried
Sauces
Thick,ourbased
Buttery, containing eggs
Vegetables
Spinach
Pulses
Boiled potatoes
Carrots
Saute potatoes
Frozen vegetables
Meat
Thin cuts of meat
Fried steak
Other types of cooking
Deep frying: frozen chips
Deep frying: fresh chips
Pressure cooking
Stewed fruit
Pancakes
Custard
To melt chocolate
Jam
Milk
Fried eggs
Pasta
Re-heating baby food
Rice pudding
Keeping food warm
Stews
Seitenansicht 17
1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 27 28

Kommentare zu diesen Handbüchern

Keine Kommentare